Binance Learn & Earn Answers [WOO, LDO, QI]

Binance Learn And Earn Quiz Answer

Binance Learn and Earn Answer

Get free crypto from Binance learn and earn by Completing Courses & Quizzes! Get Binance learn and earn quiz answers below. Here we share LPTBTTCHIGH, and OH token answers.

This is Binance new learn and earn event.
And the event time is 2022-10-19 09:00 (UTC) to 2022-10-26 09:00 (UTC)

Please Note: This event is First come, First serve basis. Users will not be able to participate in this activity once all rewards are distributed. So, be ready for this event to claim the reward as fast as possible.

➡️ WOO Network :

Question 1: What share of WOO Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?

Answer: 50%

Question 2: What is WOO Network’s centralized exchange called?

Answer: WOO X

Question 3: How much does Kronos Research trade each day?

Answer: $1 billion+

Question 4: What network did WOOFI first launch on?

Answer: BNB Chain

Question 5: Who benefits from WOO Network’s services?

Answer: All are correct

Question 6: WOO Network was selected as a judge in BNB Chain’s Most Valuable Builder Program. True or false?

Answer: False

Question 7: Who invested in WOO Network’s Series A+ fundraising round in 2021?

Answer: Binance Labs

Question 8: Which ecosystem(s) are partnered with WOO DAO?

Answer: All are correct

Question 9: WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True

or false?

Answer: True

Question 10: Who benefits from WOO Network’s liquidity?

Answer: All are correct

Question 11: WOOFI is an all-in-one dApp.

Answer: True

Question 12: What is WOOFI’s swap fee?

Answer: 0.025%

Question 13: How quickly can WOOFI cross-chain swaps complete?

Answer: 30 seconds

Question 14: Which of these are features of WOOFI Supercharger vaults?

Answer: All are correct

Question 15: How many chains is WOOFI integrated with?

Answer: 4

Question 16: WOOFI DEX has a customizable UI and visible orderbook.

Answer: True

Question 17: Which network is WOOFI DEX built upon?

Answer: NEAR

➡️ LDO :

Question 1: What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

Question 2: What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

Question 3: Where do users deposit their POS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

Question 4: What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

Question 5: Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

Question 6: What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

Question 7: What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

Question 8: In addition to Ethereum, which POS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

➡️ QI :

Question 1: Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?

Answer: All are correct

Question 2: Which blockchain is BENQI deployed on?

Answer: Avalanche

Question 3: What is the purpose of the Ql token?

Answer: All are correct

Question 4: Which asset does BENQI Liquid Staking support?

Answer: AVAX

Question 5: Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?

Answer: All are correct

Question 6: Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure

the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi.

Answer: True

Question 7: Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?

Answer: SAVAX

Question 8: Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?

Answer: No

Question 9: What is the purpose of veQI?

Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations

Question 10: Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?

Answer: All are correct

Binance learn and earn answer of WOO, LDO, QI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment