Binance Learn & Earn Answers [LPT, BTTC, HIGH, OH, BUSD, AND SHIB]

Binance academy
Binance Learn And Earn Answer

Get free crypto from Binance learn and earn by Completing Courses & Quizzes! Get Binance learn and earn quiz answers below. Here we share LPT, BTTC, HIGH, and OH token answers.

This is Binance new learn and earn event.
And the event time is 2022-09-07 09:00 (UTC) to 2022-09-14 09:00 (UTC).

Please Note: This event is First come, First serve basis. Users will not be able to participate in this activity once all rewards are distributed. So, be ready for this event to claim the reward as fast as possible.

Binance Learn And Earn Answer

LPT Answer:

1. Question: What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT

2. Question: Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators

3. Question: Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum

4. Question: What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct

5. Question: Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True

6. Question: Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer

7. Question: Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True

8. Question: Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content

9. Question: Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH

10. Question: When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

BTTC Answer:

1. Question: “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

2. Question: With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

3. Question: What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

4. Question: Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

5. Question: What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to

HIGH Answer:

  1. Question: What is HIGH token’s maximum supply?
    Answer: 100 million

2. Question: Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago

3. Question: Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR

4. Question: Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct

5. Question: Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True

6. Question: Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands

7. Question: Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum

8. Question: What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct

9. Question: Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

10. Question: Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

OM Answer:

  1. Question: NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
    Answer: MANTRA Chain

2. Question: MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM

3. Question: Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes

4. Question: What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange

5. Question: What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM

6. Question: Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes

7. Question: MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct

8. Question: What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020

BUSD Answer:

1. Question: I have noticed that….
Answer: False

2. Question: The main benefit of keeping ….
Answer: False

3. Question: Why KYC?
Answer:

  • It’s part …
  • KYC improves …
  • KYC Check …
  • KYC proactively …

4. Question: What is Cryptocurrency?
Answer: A Cryptocurrency is a form of digital cash that enable ….

SHIB Answer:

1. Question: Using BNB to Pay…
Answer: True

2. Question: What are the essential…
Answer: Fill All ( Centang Semua )

3. Question: Binance flexible savings not…
Answer: False

4. Question: A market order is a type…
Answer: False

5. Question: I don’t need to complete…
Answer: False

6. Question: What is the trading fee…
Answer: 0

This event is only for Binance users (Exiting users and New users). Illegally bulk registered accounts and sub-accounts shall not be eligible to participate or receive any rewards. So don’t create multiple accounts for this reward. You can see your eligibility Here.

Get more airdrop Here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post comment