Binance Quiz KAVA Answer

Binance End of Year
Learn And Trade

Question 1: What is Kava?

Answer: An interoperable Layer 1 with EVM optimized for protocol growth

Question 2: How is Kava optimized for protocol growth?

Answer: By being an interoperable Cosmos-Ethereum EVM with streamlined developer resources

Question 3: What is the Tezos blockchain known for?

Answer: All of the above

Question 4: The upcoming Lima upgrade will be which number upgrade for the Tezos blockchain?

Answer: 12

Question 5: How many Alpha Seasons did The Sandbox host during the year 2022?

Answer: 3

Question 6: What was the first avatar collection that The sandbox released?

Answer: The Doggies

Question 7: What is unique about trades on Hashflow?

Answer: All of the above

Question 8: How do I start trading on Hashflow?

Answer: Connect your wallet 11:27 AM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment